De uitdagers

De uitdager: Zandrea

Hallo, ik ben Zandrea en samen met Petra het gezicht achter de Photo Challenge.

Een fotograaf durf ik mezelf niet te noemen, maar dat neemt niet weg dat ik het erg leuk vind om foto’s te maken. Dit doe ik vooral met mijn telefoon. Ik heb gemerkt dat mijn foto’s veelal leuke kiekjes zijn; hier en daar probeer ik wat uit, met simpele tools kan je een foto al veel spannender maken!

Toen Petra mij benaderde om de Photo Challenge te organiseren was ik gelijk razend enthousiast! Ik zeg nooit nee tegen een beetje uitdaging en dit past wel in mijn straatje.

En zo is de Photo Challenge geboren! Met wat hulp van Petra probeer ik jullie (en mezelf) elke maand uit te dagen met een spannend thema. Ik maak bij elk thema zelf ook drie foto’s die ik vervolgens op mijn Instagram deel, op deze manier kan ik wat richting bieden aan jullie en ontwikkel ikzelf ook mijn techniek: een win-win situatie!

Ik hoop dat jullie net zoveel plezier aan de Challenge beleven als ik en wens jullie veel succes!

Zandrea’s foto challenge

De uitdager: Petra

Welkom bij Zandrea’s foto Challenge! Wat leuk dat je hier een bezoek brengt.

Als fotograaf weet ik hoe lastig het kan zijn jezelf steeds uit te blijven dagen. Niets zo leuk als een uitdaging vinden waar je je technische en / of creatieve ei in kwijt kan.

Jarenlang heb ik met veel plezier de fotowedstrijden van capelle-fotografeert elke maand weer neergezet. De beloning zijn de vele inzendingen en uiteenlopende manieren waarmee de thema’s zijn vorm gegeven.

Mijn naam is Petra Muilenburg, fotograaf, lichtschilder, eigenaar van mijn eigen fotostudio en trainer / instructeur fotografie. Daarnaast hoop ik ook voor velen een inspiratiebron te zijn.

Af en toe kan ik ook zelf een inspiratiebron gebruiken. Hoe leuk is het als iemand helemaal bubbelt van de ideeën? Dat enthousiasme werkt super aanstekelijk!
Zandrea is zo iemand die er helemaal voor gaat en niet gehinderd door enige kennis van zaken, lekker met twee benen in het diepe springt.

Spring met haar mee! Laat je meevoeren naar onontdekte plekjes in je creativiteit. Gebruik je camera als jouw expressiemiddel. Hier en daar vind je wat tips op technisch vlak, maar de uitdagingen liggen in jouw ontdekkingstocht. Vooral naar het plezier in fotografie dat ik altijd hoop dat anderen ook zullen ontdekken. Bevrijdend, inspirerend en experimenterend ontdekken.

Kijk snel op Zandrea’s Challenge van deze maand en doe mee!